Boekverslag van kebab en pindakaas

Boekverslag voor Kebab en pindakaas
 
Het boek is geschreven van Marieke Otten. Het gaat over twee meisjes (Hulya en Lise) en zij zijn verliefd op twee jongens (David en Jonas). Dat zijn de vier hoofdpersonages van het boek. Hulya is moslim en mag verkering hebben met een moslim – maar het probleem is, dat David geen moslim is. Maar zij ontmoeten zich in geheim. Lise helpt haar vriendin, maar Yusuf (de vriend van Hulya´s broer) ontdekt Hulya en David…  
Ik vind het boek goed omdat het heel spannend is. Ik vind niet goed dat het boek een open einde heeft.

(geschreven door André 7S1)

 

 

 

De hoofdpersonages zijn Lise, Hulya, Jonas en David.
In het book gaat het om liefde, vriendschap en twisten.
Lise is verliefd op Jonas. David en Hulya verlieven zich ook. Omdat Hulya haar vader heeft belogen, was zij drie weken niet op school geweest. Het probleem is, dat Hulya moslim is en geen verkering met David mag. 
Ik vind dat boek heel leuk, spannend en ik wil altijd meer lezen.
Ik vind het goed dat het zo spannend is geschreven. Ik vind indrukwekkend dat het in een moslim-familie zo strikt kan zijn.

(geschreven door Fynn en Leon 7S1)